Recensies & Foto’s

Fotoreportage | Première Grease
Musical Sing-A-Long 2015
Op zondag 13 september ging de musical Grease in première in Theater Tilburg. Ondanks dat we de musical al zagen in de voorpremière wilde we het evenement rondom de roze loper niet missen. Zowel musicalsterren als BN’ers liepen – vaak in bijpassende Grease-outfits – over de ‘rode loper’ die voor deze gelegenheid roze was gemaakt en er kwam heel wat pers op de première af.

Bekijk de foto’s!
Recensie | Grease
Grease in Theaters Tilburg
Een musicalklassieker, zo kunnen we Grease wel noemen. Iedereen heeft ooit de film met Olivia Newton John en John Travolta wel gezien, en de musical is al eerder te zien geweest in Nederland. De laatste keer was zo’n 9 jaar geleden. Wij zagen de musical toen al, maar besloten ook deze nieuwe versie te gaan zien. Met Grease kan je nu eenmaal bijna niet fout zitten voor een leuke avond.

Lees de rest van de recensie!
Fotoreportage | Musical Sing-A-Long 2015
Musical Sing-A-Long 2015
Het laatste weekend van augustus stond ook dit jaar traditiegetrouw weer in het teken van de Uitmarkt, het officiële begin van het nieuwe theaterseizoen. Ook dit jaar sloot de Uitmarkt af met de presentatie van de nieuwe musicals tijdens de Musical Sing-A-Long. Daar zagen we onder andere de complete cast van Grease, een voorproefje van Beauty and the Beast en sloot Romy Monteiro af met een prachtig optreden voor The Bodyguard.

Bekijk de foto’s!
Recensie | Billy Elliot
Billy op de Uitmarkt
Eigenlijk kunnen we hier heel kort over zijn: één van de mooiste en beste musicals ooit! We waren het er allemaal wel over eens: als je het verhaal van Billy Elliot leest, kan het nog alle kanten op. Maar de geluiden rondom deze musical waren goed, dus we moesten hem maar gaan bekijken.

Lees de rest van de recensie!

Recensie | Onder De Groene Hemel
EvelienOerlemans_ODGH_2014_03
Een deel van de redactie heeft deze musical gezien, op verschillende momenten. De gemiddelde leeftijd in de zaal werd door de redactie behoorlijk naar beneden gehaald, maar wellicht een beetje onterecht! Want ja, de musical draait om de (oude) liedjes van Boudewijn de Groot, maar daarnaast is het verhaal zeker de moeite waard! Ik (Chiara) wil hier zoveel over zeggen, maar ik zal het kort houden.

Lees de rest van de recensie!

Luister naar The Lion King!

Meest recente musicals

Ciske de Rat A Chorus Line The Bodyguard Soldaat van Oranje The Lion King De Gelaarsde Kat Hair Peter Pan Into the woods